Cég- és reklámtáblák

Szolgáltatásaink: cég-és reklámtáblák műanyag vagy alumínium lemezre, plotteres grafikával vagy nyomtatással; plasztikus 3D-s feliratok; világító cég-és reklámtáblák; irodák, irodaházak és intézmények  információs rendszerei.
A cégtáblák elsődleges információs eszközök. Innen tudjuk, mi a vállalkozás neve és a cég profilja. Legalább ennyire lényeges feladatuk a figyelem felkeltése. Képzeljünk el egy bevásárló utcát, tele van cégtáblákkal, reklámokkal. Egymásra licitálnak, melyik kelti fel több ember figyelmét, melyik vonzza a legtöbb tekintetet. Nem mindegy hát, milyen színeket, betűtípusokat, formákat és anyagokat alkalmazunk. Lényeges szempont, hogy a cégtábla az épület homlokzatának síkjában vagy arra merőlegesen helyezkedik el. Számos összetevő alakítja reklámtábláink hatékonyságát.
Ha lehetőség van rá, legpraktikusabb a világító cégtábla, hiszen ez nem csak nappal funkcionál, sötétedés után is figyelemfelkeltő. A technológia sok lehetőséget kínál, gondoljunk pl. a led-es világításra. Hatásos megoldás a plasztikus felirat, főleg ha jól van megvilágítva. Kedvező áron előállítható. Egyre gyakoribb a nyomtatott fóliás cégtábla. Fantáziánk szabadon szárnyalhat, hiszen minden képi elem, fotó és grafikai effektus kinyomtatható, mely igen látványos lehet. Alkalmazható világító dobozon is. Reklámtáblák készítésénél legelterjedtebb a fóliából kivágott és alumínium vagy műanyag táblára ragasztott eljárás. Ez esetben igen fontos a megfelelő anyagok kiválasztása, hogy ellenálljanak a külső hatásoknak. Előnye a gyors megvalósíthatóság és az olcsóság. Láthatjuk, széles a paletta. Azonban a technológia csak kiszolgálója az ÖTLETNEK. Ez utóbbihoz kell helyesen megválasztani a legmegfelelőbb kivitelezési módot. A kettő egysége lehet a siker garanciája.

 

Kapcsolat

Kérdése van? Érdeklődik szolgáltatásunk iránt? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
info@reklam-gyar.hu

Eőtte-utána

Nézze meg néhány munkánk kiindulási állapotát és a végeredményt!

Kapcsolat

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!