Dekoráció

Szolgáltatásaink:áruház és üzlet dekoráció, rendezvénydekoráció, gyerekszoba és játszóház dekoráció,  irodák, irodaházak és intézmények  információs rendszerei, kreatív falfestés, kiállítási standok tervezése, dekorálása.

A dekoráció kifejezés alatt többnyire a kirakatok vagy az üzletek dekorációjára gondolunk. Azonban egyre gyakoribb a bevásárlóközpontok,  irodaházak belső tereinek dekorálása, mely többnyire integrált része a belső forma- és térképzésnek. De beszélhetünk még rendezvény dekorációról, vendéglátóhelyek dekorálásáról. A kereskedelemnél maradva, nagyon fontos terület az üzleti dekoráció megtervezése. Nagymértékben alakíthatja a vásárlást. Gondoljunk csak a reklám feliratokra, a display-ekre, az akciós árukínálókra, azok tudatos, megtervezett elhelyezésére. A pénztárak közvetlen környezetében lévő gusztusos árukínálók szinte a kosarunkba tuszkolják az árut.Az üzletben elhelyezett világítós dia dobozok nem csak látványosak de felhívják a figyelmet az aktuális sláger termékekre is. Fontos még, hogy a dekoráció segítse a kellemes vásárlási környezet kialakítását és a márkaépítést. A cég piaci pozicionálásának alapvető eszköze a termék környezetének, megjelenésének igényes kialakítása. Az ízléses, ugyanakkor kellően figyelemfelkeltő dekorációk használata, amellett, hogy kellemes vásárlási élményt keltenek, pozitívan befolyásolják a vásárlókban a cégről kialakult képet.
Mindezek figyelembevételével alakítjuk ki, tervezzük meg munkáinkat, természetesen úgy, hogy az adott feladatnak megfelelően súlyozzuk az alapelveket.

 

Kapcsolat

Kérdése van? Érdeklődik szolgáltatásunk iránt? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
info@reklam-gyar.hu

Eőtte-utána

Nézze meg néhány munkánk kiindulási állapotát és a végeredményt!

Kapcsolat

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!