Kirakatrendezés, kirakat matricázás

Szolgáltatásaink: üzletek kirakatrendezése, kirakati dekorációk tervezése, gyártása vagy beszerzése; kirakathálózat kezelése; kiállítási standok tervezése, árurendezése.
A kirakat az eladáshelyi reklám (POS=point of sale) legfontosabb eleme. A portál talán leghangsúlyosabb része, mely tükrözi az üzlet belső hangulatát és színvonalát. A leendő vásárló az első benyomást az üzlet kirakatából szerzi. Megfelelő árukínálattal és kirakati dekorációval gondoskodni kell arról, hogy ez a benyomás kellemes és hatásos legyen. A kirakat reklámhatása az értékesítés helyének közvetlen közelében érvényesül, ezért nagy a valószínűsége a kirakatból kapott vásárlási impulzus megvalósulásának. Ez igen fontos, hiszen a vásárlási döntések 70%-a nem tervezett! A kirakat forgalomra gyakorolt hatása azonnal érzékelhető.
Milyen a jó kirakat? Mindig az áru legyen a fókuszban, de legyen figyelemfelkeltő, ízléses, esztétikus és csalogató. A dekorációnak, a grafikának, a színeknek, mind-mind úgy kell funkcionálniuk, hogy a kirakathoz vonzzák a tekintetet, és közben az árura irányítsák a figyelmet.
A kirakat városképet alakító tényező. Ízlésformáló és nevelő hatású.

 

Kapcsolat

Kérdése van? Érdeklődik szolgáltatásunk iránt? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
info@reklam-gyar.hu

Eőtte-utána

Nézze meg néhány munkánk kiindulási állapotát és a végeredményt!

Kapcsolat

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!